Presenter!

Som jag tidigare nämnt så ska jag snart åka till Oxford för att bli au pair. Något man brukar göra när man kommer till en värdfamilj är att köpa några presenter. Mest är det väl symboliskt men det vore såklart kul om det uppskattas. 
 
Jag ska till en familj med två pojkar, 9 och 10 år. Jag älskar böcker. Ni ser vart det kommer leda va? Det jag har tänkt att köpa till pojkarna är Mio min Mio och Bröderna Lejonhjärta av Astrid Lindgren. Jag är fantastiska historier som jag hoppas inte känns för barnsliga - själv tyckte jag att de var grymt spännande när jag var mindre och jag älskar berättelserna fortfarande. 
 
 
 
Jag hoppas att det här kommer att bli bra och uppskattat, men om ni andra bokexperter har några bra idéer på böcker (helst av svenska författare) som passar för pojkar i 8-12-årsåldern får ni mer än gärna säga till!

Kommentarer
Postat av: Bella

Du har mail som väntar från mig ;)

2012-11-03 @ 16:16:40
URL: http://bellasbok.blogg.se
Postat av: veronica J

Det där var väl alldeles perfekta böcker!:)

2012-11-03 @ 18:32:07
URL: http://www.vettansbocker.blogg.se
Postat av: Beate

Åh, vad gud spännande med Oxford!! :D Hoppas du kan fortsätta blogga där ;) Och böckerna tycker jag låter jättebra, de är inte alls för barnsliga! De är som Disney-filmer, man är aldrig för gammal ;)

2012-11-03 @ 19:14:16
URL: http://bokbeate.blogspot.com
Postat av: [Anna]

Perfekta bok presenter det där :) Det är ju inte lätt att veta vad de gillar och inte :) Du får läsa dem för de i värsta fall(om de inte inser sitt egna bästa att böcker är en underbar värld att försvinna in i)

2012-11-04 @ 13:51:50
URL: http://bokraden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0