Ljudböcker?

Förra sommaren la jag in en ljudbok på min Ipod, Alkemisten av Paulo Coelho. Jag gjorde några försök att lyssna på den men kom fram till att det här med ljuböcker inte riktigt är min grej. Imorse hittade jag Alkemisten när jag skulle lyssna på musik och började att lyssna om från början. Så under en tågresa och en bussresa lyssnade jag på ljudboken och somnade bara till lite halvt en gång. Ändå tyckte jag att jag hängde med rätt bra, utan att börja tänka på annat.

Hur ställer ni er till ljudböcker? Tråkigt och svårt att hänga med eller avslappnande och bra?

Kommentarer
Postat av: Ella

Jag lyssnar knappt på ljudböcker, men jag har lyssnat på Harry Potter-serien på engelska, och det gillade jag verkligen!

2012-04-20 @ 16:33:13
URL: http://mittimellan-ella.blogspot.se
Postat av: Bella

Jag har lite svårt med det märkte jag här i veckan. Speciellt om man bara sitter hemma och inte gör något annat. Men kan tänka mig att det blir bättre om man åker bil eller tåg långt :)

2012-04-20 @ 16:36:06
URL: http://bellasbok.blogg.se/
Postat av: Felicia

Jag hängde men den enda gången jag lyssnade iaf! :)

2012-04-20 @ 19:36:31
URL: http://feliciasboktips.blogspot.com
Postat av: Felicia

Har också en täving på bloggen ifall du skulle vilja vara med, om du vinner så får du boken En sån där vidrig bok där mamman dör :)

2012-04-20 @ 19:37:11
URL: http://feliciasboktips.blogspot.com
Postat av: Zozzo

SV: Jo visst är det fint, men jag tycker att det andra omslaget är finare ;)Jag brukar aldrig lyssna på ljudböcker. Det är ganska tråkigt tycker jag, och man hänger med mycket mer när man läser istället :)

2012-04-20 @ 20:19:34
URL: http://bokzoem.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0