Är det bara jag?

Jag vill verkligen läsa Throne of Glass och blir bara ännu mer lockad när jag läser hos andra bokbloggare att de köpt hem boken. Hittills verkar ju många gilla den också! Något som de flesta verkar tycka, men som jag inte alls kan hålla med om, är att både de här omslagen är fantastiskt fina, och kanske framför allt det till höger.
 
Är det bara jag som inte tycker om något av dem? Eller, jag har inget problem med dem. Det till vänster har en häftig bakgrund - synd att tjejen tar upp hela omslaget bara. Det till höger hade jag trott var en mangabok om jag fick syn på den snabbt i affären och jag hade inte ens plockat upp den. Nej, personligen hurrar jag inte för något av omslagen men har ett litet hopp om att jag kanske kommer att gilla dem mer i verkligheten. 

Kommentarer
Postat av: Anna - Boktycke

Smaken är väl som baken. Själv så älskar jag båda omslagen men vet inte riktigt själv varför jag gör det. Däremot så gillar jag t.ex. inte det svenska omslaget för Himlen börjar här av Jandy Nelson. Vet att många tycker att det omslaget är fantastiskt men jag tycker bara att det är rörigt :/

2012-08-16 @ 21:20:56
URL: http://boktycke.se
Postat av: Miriam - Schitzo-Cookie's Bokblogg

Hahha va kul tänkte precis samma sak. Gillar inte heller omslagen. Men vill gärna läsa boken, hoppas de släpps nått mer omslag :P

2012-08-16 @ 23:12:32
URL: http://schitzo-cookie.blogspot.se/
Postat av: Linnea

Nej jag håller med dig! Jag tycker inget av omslagen är direkt spännande, och hade det inte varit för att den har fått så positiva recensioner så hade jag nog inte köpt den överhuvudtaget. Men den kommer att få följa med i nästa beställning och då antar jag att det blir det högra omslaget eftersom jag inte har lust att köpa den inbunden.

2012-08-17 @ 13:58:16
URL: http://liijobooks.blogspot.com
Postat av: Beate

Hm... Jag tycker inte att någon av omslagen var direkt sådär jättesnygga. Tjejen till vänster passar inte alls beskrivningen som jag har läst av boken, hon ser lite för vän ut :P Om jag behövde välja skulle jag ta det högra ;)

2012-08-17 @ 14:44:59
URL: http://bokbeate.blogspot.com
Postat av: Andrea :)

Ogillar båda :P

2012-08-17 @ 16:57:20
URL: http://andypandycool.blogg.se
Postat av: Petra

Jag älskar förstås båda! ;)

2012-08-18 @ 13:36:45
URL: http://petrasbokblogg.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0