Flera omslag, samma bok

 
En bok som har varit väldigt hypad är Shatter Me, eller Rör mig inte som den heter på svenska. Jag har ännu inte läst den och hade inga planer på att göra det heller, kanske just för att den är så hypad. Ibland kan det bli för mycket, och istället för att bli intresserad av en sådan bok har det motsatt verkan. 
 
Omslagen var jag inte så förtjust i heller. Det första ser ut som alla andra YA-böcker och fast det svenska är ganska fint har jag sett det så mycket att jag tröttnat. Återigen, för mycket hype (hur stavas hype egentligen? Hajp? Haha). Sedan fick jag för några veckor sedan syn på omslaget med ögat. Och wow. Nu är jag sugen på att läsa boken igen. Det är så fiiiiiiiiiiiiiiiiint. Ju mer man kollar desto fler detaljer ser man. Jag älskar det. 

Kommentarer
Postat av: Angelica

Åh, ja omslaget med ögat är verkligen sjukt fint!

2012-07-16 @ 18:30:04
URL: http://biblioteket.webblogg.se
Postat av: Stockholmsflickan

Jag har också lätt för att tröttna på böcker redan innan jag har läst dem, om de är för hypade. Håller med om att omslaget till höger är snyggt! :)

2012-07-16 @ 20:21:07
URL: http://skrivande.blogspot.com
Postat av: Johanna

Jag älskar också det nya omslaget! Fast har lånat den på svenska från biblioteket och tror inte jag kommer läsa den nu i alla fall..

2012-07-16 @ 20:25:46
URL: http://boktjejerna.devote.se
Postat av: Zozzo

Jag hade inte några förväntningar på Rör mig inte och tänkte heller inte läsa den, men den var faktiskt väldigt VÄLDIGT bra :D

2012-07-28 @ 16:20:13
URL: http://bokzoem.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0