Recension: Betrayed

Jag tyckte inte om den här boken. Att läsa klart den tog lång tid och nu är jag mest lättad över att det är över. 
 
Typen av vampyrer som man lär känna i den här serien känns mer som häxor. Vampyrer är fascinerande, ja, och kanske hade jag gillat House of Night mer för några år sedan. Jag känner ingen lockelse att läsa mer om just de här vampyrerna. De intresserar mig helt enkelt inte. 
 
Jag kan tänka mig att det finns de som gillar de här böckerna, för även om jag skumläste större delen av boken för att jag fann den tråkig, så blev den bättre i slutet. Handlingen skulle egentligen kunna vara ganska spännande. Tyvärr gissade jag redan i boken innan vem det var som inte gick att lita på så spänningen var väl sådär. Språket gillar jag inte heller. Det faller mig inte i smaken.
 
Karaktärerna skulle kunna vara okej. Tror jag. Kanske. För det första borde Zoey sluta vara så slampig - eller fortsätta vara slampig men stå för det. För det andra borde hennes kompisar sluta vara så himla jobbiga. Efter att ha känt varandra en vecka var de bästisar för alltid och började prata om hur mycket de älskar varandra. Sluta, sluta, sluta! Det går inte till så! Ni är jobbiga hela högen. 
 
Det här är antagligen den mest negativa recensionen jag skrivit, men det fanns bra saker med - som när en av karaktärerna dog. Det var lite sorgligt, lite fint och jag kände att det äntligen hände något bra. 
 
Betrayed var ingenting för mig helt enkelt. Om andra gillar House of Night gör det mig bara glad men det skulle krävas en del övertalning (eller mutor) för att jag skulle läsa fortsättningen. 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Sv: Det gör jag också! Fast nu byttes det ju utgivare också så lite förstår jag ju det, fast jag vet inte om jag tycker dessa omslagen är snyggare ;)

2012-06-26 @ 22:54:53
URL: http://boktjejerna.devote.se
Postat av: Felicia

Har nästan bara hört dåliga saker om House of Night... :/

2012-06-27 @ 00:06:32
URL: http://feliciasboktips.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0