Ett konstaterande

Uppdateringen av den här bloggen går lite i vågor. Ibland kommer det flera inlägg i veckan, ibland är det tyst i flera dagar. De inlägg som jag faktiskt skriver är dessutom inte alls så genomtänkta som jag hade önskat. 
 
Jag vet inte riktigt om jag skriver det här nu för att be om ursäkt eller bara för att konstatera att det är så det är. Mitt liv har förändrats väldigt mycket sedan jag flyttade till Oxford förra hösten och att det blivit så är inget jag ångrar. Jag drömmer fortfarande om bibliotek, bläddrar och njuter av böcker i bokhandlar, tar fram en bok när jag behöver lugn, en sysselsättning eller en flykt. 
 
Men det finns så mycket mer och jag kan inte låta mitt fokus ligga på att skriva halvdåliga bokrecensioner. Jag är så lycklig här. Till och med de dagar som är jobbiga. Mina tankar är inte i böckernas värld lika ofta som de brukade vara och det gör mig ingenting för jag mår bra av det. 
 
Nu säger jag inte att jag kommer sluta uppdatera bloggen eller så. Kanske kommer jag skriva mer än jag någonsin gjort. Kanske kommer jag vara tyst i flera veckor. Jag vet inte. Man behöver inte alltid veta allting. 

Kommentarer
Postat av: Malin

Så länge man är lycklig är det bara bra :)

2013-05-21 @ 13:33:26
URL: http://bokrecensionernu.blogspot.se
Postat av: Martin J Sällberg

Trött på dumheterna i världen? Det har kommit ut en bok som heter "How to exterminate stupidity Or the art of not justifying anything at all". Den går igenom forskning om extrema återhämtningar efter hjärnskador, epigenetik, genetisk variation mellan olika hjärnceller i samma individs hjärna, självmotsägelser i de etablerade medicinska (framför allt genetiska) teorierna om livsduglighet, vetenskapliga evolutionsparadoxer som visar att evolutionspsykologin är orealistisk, och visar helt logiskt att det är ursäkterna som är orsaken till alla dumheterna! Den innehåller även tips för hur det går att sluta med ursäkter och därmed dumheter. Boken kan beställas genom Recito förlag på länken http://litenupplaga.se/1198 Som bloggägare kan du kanske posta om den boken någon gång om du vill!

2013-08-19 @ 10:20:16
URL: http://litenupplaga.se/1198
Postat av: Deng Weng Andersson

Ja n är verkligen jättebra och jätteviktig! Och jättebillig, bara 149 kronor! http://litenupplaga.se/1198 är en viktig länk!!!

2013-08-23 @ 22:43:33
URL: http://litenupplaga.se/1198
Postat av: Hannah Riegel

Nyligen läste jag boken How to exterminate stupidity Or the art of not justifying anything at all. Den är verkligen underbart fantastisk! Den bevisar vetenskapligt att det finns hopp om att sluta vara dum och förstöra Jorden trots allt, och tipsar även om hur det ska gå till! Det är en bok som alla borde läsa tycker jag. Den kostar bara 149 kronor och beställningssidan är http://litenupplaga.se/1198

2013-08-25 @ 08:36:36
URL: http://litenupplaga.se/1198

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0