Mysläsning


Något av det mysigaste jag vet att är att krypa ner under en filt eller ett täcke med en av böckerna i En Prinsessas Dagbok-serien av Meg Cabot. Serien sträcker sig nu upp till tio böcker fick jag höra igår och jag har läst drygt hälften.

De första började jag att läsa när jag var runt 11 år skulle jag tro, så det är rätt sjukt att jag fortfarande kan uppskatta dem så pass mycket. Men kanske är det just det. Nostalgi, hög igenkänningsfaktor och så all den där humorn. Humorn är faktiskt något som jag gillar mer nu än då, kanske för att jag ser på det hela med att annat perspektiv.

Den här typen av mysläsning har i alla fall jag ägnat mig åt i helgen - bok två och tre i serien, Spotlight och Kär?. Trots att, eller antagligen just därför, att de här böckerna har så störda karaktärer, är de så underbart underhållande.

Kommentarer
Postat av: Felicia

Tror jag ska testa läsa den serien i sommar... eller så snart jag kan, många verkar gilla den! :)

2012-05-06 @ 13:41:38
URL: http://feliciasboktips.blogspot.com
Postat av: Nilmas Bokhylla

Inte läst någon av dem men de står på min "Att läsa-lista" ;)

2012-05-06 @ 15:50:03
URL: http://nilmasbokhylla.wordpress.com/
Postat av: Boktrollet

Oj finns det så många jag slutade vid nr 8 tror jag men det är en riktigt bra serie! Kanske ska läsa om den någon gång och sedan läsa fortsättningarna. Vi får se :D Själv är min mysläsning En Ö i Havet böckerna av Annika Thor de kan jag läsa om och om igen utan att tröttna! :D

2012-05-06 @ 16:19:50
URL: http://boktrollet.wordpress.com/
Postat av: Andrea :D

Åh,började läsa En prinsessas dagbok för 2-3 år sedan och läste ut serien förra året. Den är verkligen mysig! Tror jag ska läsa om den i sommar :D

2012-05-06 @ 18:39:02
URL: http://andypandycool.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0